info@karti.com.mk

Д ФЕСТИВАЛ 2023

Започна РАН КОРМОРАН продажната акција за најочекуваниот летен фестивалски викенд –

Д ФЕСТИВАЛ!

Оваа година единствената музичка авантура ќе се одржи по тринаесети пат од 30 јуни до 2 јули.
Најповолните билети за тридневен влез на фестивалот се достапни по промо-цена:
*1100 ден. за тридневен фестивалски билет со пристап до цела програма
*1200 ден. за тридневен фестивалски билет со пристап до цела програма + камп место

Ран корморан влезниците се во ограничен број, можете да ја искористите промотивната акција
најдоцна до 3 април.