info@karti.com.mkД - ФЕСТИВАЛ 2019

јули

12-14

Со камп: 850 мкд

10:00

Дојран

Додадете 4 карти во кошничка, платете ги а ваучерот за петтата карта ќе го добиете заедно со останатите 4 на меил.
Додадете 4 карти во кошничка, платете ги а ваучерот за петтата карта ќе го добиете заедно со останатите 4 на меил.
D festival

Датумот за 9-тиот Д Фестивал е закажан и време е да го разбудите фестивалскиот дух, многу новости се пред нас… Од 12-ти до 14-ти јули, повторно се собираме во Дојран за единствената вистинска фестивалска авантура кај нас!

D festival