info@karti.com.mk

Д - фестивал

јули

01-03

850 мкд

20:00

Паркинг Гранит, Дојран

Д - фестивал 2022 - фестивалски билет

Д ФЕСТИВАЛ 2022
Од 1 до 3 јули, во Дојран

Резервирајте го датумот за најпозитивните три дена ова лето, за музика, за љубов, за Д градот на единствената фестивалска авантура во Македонија.

850 ден. (тридневен фестивалски билет за цела програма)

Д лето во најава! Подгответе се за брза реакција, првите Ран Корморан билети се само во ограничен број и само онлајн

Фестивалскиот билет овозможува пристап до сите бини и целосната програма на фестивалот

Не овозможува пристап во зоната од кампот назначена преноќување