info@karti.com.mk

Д фестивал 2022 - 3 дневен билет + кампување

јули

01-03

950 мкд

10:00

Паркинг Гранит, Дојран

Д фестивал - фестивалски билет + камп место

Д ФЕСТИВАЛ 2022
Од 1 до 3 јули, во Дојран

Резервирајте го датумот за најпозитивните три дена ова лето, за музика, за љубов, за Д градот на единствената фестивалска авантура во Македонија.

950 ден. (тридневен фестивалски билет за цела програма + камп место)

Д лето во најава! Подгответе се за брза реакција, првите Ран Корморан билети се само во ограничен број и само онлајн

Фестивалскиот билет + кампување, пристап до сите бини и целосната програма на фестивалот

Овозможува пристап во зоната од кампот назначена преноќување