info@karti.com.mk

Д фестивал 2022 - еднодневен билет - сабота

Јули

02

500 мкд

09:00

Паркинг Гранит, Дојран

Еднодневен билет 02.07.2022 - сабота

Настапуваат:

Anfisa Letyago, Jura Stublic i Film, Chista Okolina, Buc Kesidi, Kultur Shock, Xenia, Gabriela Cilmi и многу други

 

Еднодневните билети имаат пристап до целата фестивалска програма, освен во зоната за преноќување и имаат важност од 9 часот до 05 часот наредното утро