info@karti.com.mk

Д фестивал 2022 - еднодневен билет - недела

јули

03

500 мкд

09:00

Паркинг Гранит, Дојран

Еднодневен билет 03.07.2022 - недела

Настапуваат:

Zhu, Smokepurpp, Konstrakta, Hladno Pivo, Marky Ramone, Pijan Slavej, Dina Jashari, Dragan & Ratko Dautovski и многу други…

 

Еднодневните билети имаат пристап до целата фестивалска програма, освен во зоната за преноќување и имаат важност од 9 часот до 05 часот наредното утро