info@karti.com.mk

FEEL D LOVE 

ПОЧНА РАН КОРМОРАН 2 - Д ФЕСТИВАЛ 

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО УШТЕ СЕГА НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 10-ТИ Д ФЕСТИВАЛ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА:


700 ДЕНАРИ - ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ ЗА ТРИ ДЕНА (БЕЗ КАМП)

750 ДЕНАРИ - ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ ЗА ТРИ ДЕНА + КАМП 

 

АКЦИЈАТА ВАЖИ ДО 8-МИ МАРТ 2020

 

COMING SOON > НОВ WEBSITE СО СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА Д ФЕСТИВАЛ 2020

 

PACK YOUR TENTS & СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ЈУЛИ! FEEL D LOVE