+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkCHK CHK CHK

ноември

13

500 мкд

22:30

МКЦChk Chk Chk во МКЦ

Празнуваме со !!! (ChkChkChk).
Одлободување на СКопје, 13.ноември, МКЦ Скопје.
Бендот кој ја препoлни улицата пред МКЦ во рамки на Здраво Млади 4, ChkChkChk повторно во Скопје (на нивно барање!).
Овој пат, во рамки на Cinedays, на 13 ноември, со целовечерен, самостоен концерт во Дансинг Сала на МКЦ.