info@karti.com.mkBryan Adams

ноември

13

1990 мкд

20:00

ВИП Арена Борис ТрајковскиBryan Adams Skopje

 


BRYAN ADAMS доаѓа во Скопје во рамки на големата светска „Shine a light“ турнеја наречена по истоимениот нов албум, со која настапува во најголемите концертни арени ширум светот.