+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkBongzilla / Садо Зора / Shock Troopers

Мај

12

300 мкд

21:00

МКЦBONGZILLA / САДО ЗОРА / SHOCK TROOPERS

BONGZILLA (САД) Ултимативно риф возвишување, мочуришни BLACK SABBATH. Прилика да се сведочи на дум изведба од врвен калибар.

САДО ЗОРА (Скопје) Некрозни состојби артикулирани преку примитивен, суров дум метал. Моментално на Европска турнеја со COME TO GRIEF.

SHOCK TROOPERS (Скопје/Кочани) Брутален метализиран хардкор, ништо помалце!