info@karti.com.mk

Концерт на БАНКРОТ БЛУЗ БЕНД СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

септември

23

500 мкд

21:00

Куршумли Ан

BLUES&SOUL FESTIVAL 2020


 Концерт на БАНКРОТ БЛУЗ БЕНД СО ПРИЈАТЕЛИТЕ 

Повторен спој на неповторливите, после 30 години Петар Ренџов,  Сашо Гигов – Гиш и Игор Атанасовски – Харе заедно на сцената со пријателите, во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Скопје.

Согласно протоколот за организација на настани во време на COVID-19 задолжително е:

- носење на лична заштита на лицето (маска, шал, марама), на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;

- задолжително одржување на физичко растојание на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;

- задолжителна дезинфекција на раце на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација

- влезот на публиката ќе започне во 20:30 часот.