info@karti.com.mk

БЛОК БИЛЕТ (РЕПРИЗА) МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 2024

мај

11-31

800-1200 мкд

20:00

Национална Опера и Балет

                                                                                                       

„ТРУБАДУР“ - ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ - РЕПРИЗА (9.5.2024)

„ЗАСПАНАТА УБАВИЦА“ - ПЕТАР ИЛИЧ ЧАЈКОВСКИ (15.5.2024)

„ВАЛКИРА“ - РИХАРД ВАГНЕР (СОФИСКА ОПЕРА И БАЛЕТ - 18.5.2024)

„ТОСКА“ - ЏАКОМО ПУЧИНИ (23.5.2024)

„СВАДБА“ - АНА СОКОЛОВИЌ (КАМЕРНА ОПЕРА-28.5.2024)

„АИДА“ - ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (31.5.2024)