+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkBernays Propaganda

февруари

22

300 мкд

21:00

МКЦBernays Propaganda свири: Xaxaxa My tear 21 век Васко Атанасоски

bernays propaganda sviri hahaha my tear 21 veke vasko atanasoski 

Организатор на настанот: My Tear

После 2 годишна концертна апстиненција во Скопје!!!! BERNAYS PROPAGANDA свират:
XAXAXA, My Tear, 21 vek = 21 век и Vasko Atanasoski Васко Атанасоски33 песни за 150 минути+ Balkan Veliki Балкан Велики DJ сет !!! 
ИСКРЕНО, концертите на 22 и 23 февруари ќе бидат наши последни на подолго време, ако не и последни кои некогаш ќе ги отсвириме!!! Едноставно, немаме повеќе сила да го работиме ова на високото ниво кое самите го наметнавме а и изморени сме од 13 годишната борба со културната мафија и слугите на големиот капитал. Иако дадовме се од себе да не се случи ова, едноставно го признаваме поразот и силата ја чуваме за нашите последни настапи!!!