+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkББ

мај

05

500 мкд

20:00

ДОМ НА АРМББ

Диригент: Даниел Рајскин (Русија)

Солист: Оли Мустонен-пијано (Финска)

Програма:

G. Rossini: Увертира од операта „Вилијам Тел“

B. Bartok: Концерт за пијано и оркестар бр. 3 Sz 119

L.v. Beethoven: Симфонија бр. 5