info@karti.com.mk

Barbara Bobak 27.07.2024

Јули

27

600 мкд

20:00

Ракометно игралиште - Битола

                                                                            

 

Барбара Бобак за прв пат во Битола...
Концерт кој не се пропушта!!!
Ви ја претставуваме Барбара Бобак,девојката која неоспорно ги собори сите рекорди низ Балканот со посетеност на нејзините клубски настапи!!!
Резервирајте го вашето место навреме!!!
Картите може да ги набавите по  промотивна цена од 600 мкд до 15/07/2024г.