info@karti.com.mk

BALKAN ECONOMIC FORUM 2022

ноември

18

3000 мкд

09:00

Hotel Double Tree by Hilton

BALKAN ECONOMIC FORUM 2022

Имајќи цел да создаде одржливо влијание врз промоцијата на економскиот раст, регионалната соработка, мирот и безбедноста во регионот на Балканот, BALKAN ECONOMIC FORUM 2022 е конференција што се одржува на 18 ноември во DoubleTree by Hilton, Скопје