+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkАТРАКТИВНАТА ЛИСИЦА

април

19

од 300 мкд

20:00

Македонска филхармонијаАТРАКТИВНАТА ЛИСИЦА 

atraktivnata lisica - makedonska filharmonija

Диригент: Габриел Бебешелеа (Романија)

Солист: Валентина Лисица-пијано (Украина/САД)

Програма:

С. Рахмањинов: Концерт за пијано и оркестар бр. 2 c-moll оп. 18

М. Мусоргски/ орк. М. Равел: Слики од изложба