+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkАтена со пенис

јануари

25

200 мкд

20:00

Драмски ТеатарАтена со пенис 

Атена со пенис - театарска претстава - Драмски театар

Автор: Александар Русјаков

Режија: Синиша Евтимов

Сценографија: Милан Несторов

Улоги: Рубенс Муратовски, Катерина Коцевска, Лазе Манасковски, Зоран Љутков, Гордана Ендровска, Филип Трајковиќ, Калина Наумовска, Александар Степанулески, Диме Илиев, Ванчо Иван Петрушевски, Гоце Тодоровски, КГ: Јана Стојановска, Емилија Мицевска, Благица Димитровска

Инспициент: Гоце Бојчев

Суфлер: Жаклина Цветковска

 

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.