info@karti.com.mk

ARTIC MONKEYS TRIBUTE BAND – STEREO DEFICIT

декември

13

300 мкд

21:00

Станица 26

ARCTIC MONKEYS TRIBUTE BAND – STEREO DEFICIT 

artic monkeys a real tribute by stereo deficit 

Организатор на настанот: Ентфинити ДООЕЛ

Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit, групата првично беше создадена во средината на 2010 година како резултат на взаемната љубов  меѓу тројца браќа према разноврсните прогресивни музики.
Подоцна им се придружи и четвртиот член на бендот за најпосле да се оформи  Arctic Monkeys tribute band.

Членови на бендот се: Стефан Мијајловиќ (гитара / вокал), браќа Матиќ, Андреа (гитара / вокал), Никола (бас) и Алекс (тапани / вокали). Зад нив бројат  многу настапи во земјата и во регионот, а скоро секогаш публиката  е воодушевена од нивните изведби на најголемите хитови на Arctic Monkeys.

Видео од нивните изведби може да погледнете на следниов линк:

https://www.youtube.com/watch?v=UCchaiYWIkY