info@karti.com.mk

АРЕА UNPLUGGED

октомври

07

500 мкд

20:00

Центар за култура-Битола

АРЕА UNPLUGGED

Почитувани фанови, 
Култниот бенд АРЕА со UNPLUGGED концерт во Битола!!!За прв пат, во центарот на култура во Битола, на 07 Октомври 2023 година, АРЕА ќе настапат со UNPLUGGED концерт.Побрзајте,влезниците се пуштени во предпродажба по промотивна цена од 500 денари