info@karti.com.mk

Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit

февруари

16

500 мкд

20:00

Станица 26

Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit

Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit, групата првично беше создадена во средината на 2010 година како резултат на взаемната љубов  меѓу тројца браќа према разноврсните прогресивни музики. Подоцна им се придружи и четвртиот член на бендот за најпосле да се оформи  Arctic Monkeys tribute band.
Членови на бендот се: Стефан Мијајловиќ (гитара / вокал), браќа Матиќ, Андреа (гитара / вокал), Никола (бас) и Алекс (тапани / вокали). Зад нив бројат  многу настапи во земјата и во регионот, а скоро секогаш публиката  е воодушевена од нивните изведби на најголемите хитови на Arctic Monkeys.
Видео од нивните изведби може да погледнете на следниов линк:
https://www.youtube.com/watch?v=UCchaiYWIkY
По барање на публиката, на 16.02.2023 повторно во клубот Станица 26 во Скопје не очекува уште еден одличен концерт.