+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkAnna O & YÖU на Cinedays 2018

ноември

14

200 мкд

23:00

МКЦAnna O & YÖU на Cinedays 2018

anna o & you na cinedays 2018 mladinski kulturen centar 

Anna O. 
Кочанско трио кое музички варира од меланхолично болни погледи до испакнати вени од агресија.
Чиста експресија која не нуди решение или излез од калта, но неуморно потсеќа дека е гадна и дека смрди. 
Овој концерт воедно ќе биде и концертна промоција на нивниот нов албум „Гробот на еден робот“.

YÖU се панкрок тројка од СКопје.
Постојат од 2015 година, имаат издадено еден албум “We sing the blues” во јануари 2017 година.
YÖU се: Марко Крстевски, Тејка Васиљевиќ и Ерик Омеракиќ.