info@karti.com.mk

Andrei Rieu

јуни

06

2000 - 5890 мкд

20:00

Вип Арена Борис Трајковски

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Билетите со органичена видливост се билети за седишта од кои делумно е попречена прегледноста кон сцената (на пример: бариери, звучник, камера, сценографија или делови од инфраструктурата на концертната сала). Поради оваа причина, овие билети се продаваат по пониска цена. Билетите за седиштата од ваквите позиции во арената кои се пуштени во продажба се однапред јасно обележани како билети со „ограничена видливост“. Оттаму и евентуалните барања за замена/преместување или рефундирање за време на одржувањето на концертот, од страна на купувачите поради нивниот попречен поглед, нема да бидат земени предвид.

A restricted view ticket is a ticket, where the view to the stage might be partially obstructed by some obstacles in the venue (e.g. barriers, speaker, camera, scenic design or venue infrastructure). For this reason, restricted view tickets are sold at a lower price. All restricted view seats that are made available for purchase will be flagged in the ticketing system as “restricted view” at the time of purchase. Tickets purchased with the restricted view flag will not be entitled to a relocation or refund at show time due to their impaired view.

 

 

 

 

Светската ѕвезда, величествениот André Rieu за прв пат гостува во живо во Македонија!
Неприкосновениот крал на валцерот на 6-ти јуни ќе настапи во Арена „Борис Трајковски“ во Скопје со неговиот 60-член Оркестар Јохан Штраус, многу солисти и фантастичниот сценски настап од актуелната светска турнеја.