info@karti.com.mk

Andre Rieu 27.11.2020

ноември

27

2000-7750 мкд

20:00

А1 Арена Борис Трајковски

Andre Rieu

 

Воодушевен од публиката, светската ѕвезда André Rieu повторно во Скопје!

Со задоволство најавуваме дека по минатогодишниот рекордно распродаден концерт, „кралот на валцерот” Андре Риу заедно со својот оркестар „Јохан Штраус“ и комплетно нова програма, во ноември ќе гостува во С.Ц. Борис Трајковски – Скопје.

Билетите ќе бидат достапни во продажба од среда, 11-ти март во 10:00 часот онлајн, а од петок, 13-ти март и во продажните места:

Скопје: Literatura.mk ул. Македонија, Literatura.mk – ТЦ Буњаковец, Literatura.mk ГТЦ-приземје, Универзална сала

Куманово: Aгора, Тетово: Тобако Монако, Гранд Тобако Велес: Унисон, Гостивар: Вона Пет, Кичево: Т.А. Меридијан, Прилеп: T.A. Бран, Кочани: Т.А. Либеро Травел, Охрид: Т.А. Глобус Травел, Косово/Приштина: Rave Travel

Сите билети за концертот се за седење ( партер и трибини )

Билетите со органичена видливост се билети за седишта од кои делумно е попречена прегледноста кон сцената (на пример: бариери, звучник, камера, сценографија или делови од инфраструктурата на концертната сала). Поради оваа причина, овие билети се продаваат по пониска цена. Билетите за седиштата од ваквите позиции во арената кои се пуштени во продажба се однапред јасно обележани како билети со „ограничена видливост“. Оттаму и евентуалните барања за замена/преместување или рефундирање за време на одржувањето на концертот, од страна на купувачите поради нивниот попречен поглед, нема да бидат земени предвид.

Andre Rieu ceni