+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkAMY WHINEHOUSE TRIBUTE

Мај

04

250 мкд

20:00

Станица 26AMY WHINEHOUSE TRIBUTE

Почитувани, Ви го претставуваме единствен на Балканот, признат во регионот, Велика Британија и Европа, “Amy`s House“ tribute бенд на големата Jazz/Soul пејачка Amy Winehouse, создаден во Белград крајот на 2015година. Бендот е составен од седумина врвни музичари, професионалци, кои позади себе имаат голем број сценски настапи, и студиски саати. Бендот е создаден од една и единствена идеја, да ја приближи и донесе музичката магија на една од најнаградуваните, и најпризнатите пејачки и автори на новата доба-Аmy Whinehouse, а дека се успешни во тоа се доказ бројните настапи и концерти во регионот и пошироко. “Amy`s House“ се препознатливи по нивниот единствен звучно-визуелен сценски спектакл кој публиката ќе има можност да го слушне и види на 4-ти Мај (четврток) во клубот Станица 26 во Скопје со почеток во 20:00h.

Amy Winehouse имаше кратко, но богато творештво со кое успеа да ја издигне светската jazz/soul музичка сцена.