info@karti.com.mk

American Disco Night

декември

11

600-800 мкд

20:00

Национална Опера и Балет

American Disco Night - Humanitarian Concert

 

AMERICAN DISCO NIGHT – Голем добротворен концерт на Македонско – Американската Алумни Асоцијација

По минатогодинешниот успех на “Christmas in New York”, овој декември Македонско – американската алумни асоцијација (МААА) организира “American Disco Night” изведуван од солистите во Националната Опера и Балет, на 11-ти декември, 2019 со почеток во 20:00 часот.

Уживајте во диско-звуците од ’70-тите и ’80-тите, вечер посветена на американските најпопуларни диско композиции на нашиот трет добротворен концерт.

МААА ве поканува да поминеме заедно уште една прекрасна и незаборавна вечер, истовремено помагајќи им на оние на кои им е најпотребно.