info@karti.com.mk

Амадеус Бенд

септември

12

250 мкд

21:30

Аква Парк Пробиштип

Дами и господа, ве покануваме на дружење кое не се пропушта! На наше и Ваше големо задоволство, ви го најавуваме AMADEUS BAND - еден од најпознатите бендови во регионот. Настапите на Amadeus band се секогаш енергични и полни со одлични хитови. Ве покануваме, заедно да бидеме дел од овој настан, кој верувараме дека ќе биде незаборавен. Почеток 21:30 часот.