info@karti.com.mk

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ 01.08.2024

август

01

1000 мкд

20:00

СТАДИОН БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ ОХРИД

                                                                                                         

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ 01.08.2024 @ СТАДИОН БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ ОХРИД

 

По 3 распродадени белградски арени, 5 распродадени загрепски арени, 3 распродадени концерти во Ниш, 3 распродадени сали “Зетра” во Сараево, 5 феноменални концерти во Осиек и 2 сали “Мејдан” во Тузла, Александра Пријовиќ продолжува со турнејата во Македонија Стадион “Билјанини Извори”, Охрид „ИСТОК ДО ЗАПАД“ секако предизвика лавина од позитивни впечатоци, а со ова ве покануваме да доживеете со нас искрена емоција, продукција од светска класа и сценографија која само Александра може да ни ја подготви!

На 01-ви Август нѐ очекува мега спектакл во Охрид!