+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkАИДА – Џ. ВЕРДИ

мај

31

800-1000 мкд

20:00

МОБАИДА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ

Мајски Оперски Вечери