info@karti.com.mk

АИДА – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ

мај

31

800 мкд

20:00

Национална Опера и Балет

                                                                                                                

Ве молиме контактирајте ја Билетарницата на МОБ на +389 (02) 3118 – 451 и +389 78 426 536 за прашања во однос на Вашата резервација на билети или обратете се преку e-mail на: biletara@mob.com.mk