info@karti.com.mk

ABBA RING во Филхармонија

февруари

09

1000-1500 мкд

20:00

Филхармонија

ABBA RING во Филхармонија

Мегапопуларниот проект по голема европска турнеја во Хрватска, Словенија, Австрија, Чешка Русија, Србија  ABBA RING пристига во Скопје!!!

ВАЖНОКартите се во ограничен број, по досегашното искуство очекуваме експресна РАСПРОДАЖБА, ве советуваме навремено да ги обезбедите вашите влезни билети!!!
Проектот ABBA RING е сосставен од образовани и искусни музичари, собрани со заедничка цел да ги доближат хитовите на некогаш многу популарниот бенд до денешната публика. 
Со оригиналниот настап, костимите и кореографијата, бендот целосно ја прикажува атмосферата и духот на концертите во живо на АББА. Хитовите како Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S и многу други се изведуваат на оригинален начин, без напуштање на рамката на автентично шоу на ABBA. ABBA RING е активен и како проект на ABBA strings во кој бендот ги свири најголемите ABBA хитови придружени со гудачки октет.