info@karti.com.mk

25 години јубилеј „СВЕТА ЗЛАТА СЛАВИ“ - женски камерен хор

декември

02

200 мкд

20:30

Фоаје на Национална опера и балет

25 години јубилеј „СВЕТА ЗЛАТА СЛАВИ“ - женски камерен хор

„Св. Злата Мегленска“,

диригент: Летка Димовска - Полизова

Давор Јордановски аранжман и клавијатури,

к.г. Влатко Стефановски - гитара,

Сања Шуплевска - виолина,

Орце Ицковски – фагот

камерен ансамбл „Полифонија“

Александар Јовевски „МОНИСТРА“ - кавал и тамбура,

Васил Гарванлиев - вокал,

Калина Велковска - Кали - вокал,

Иван Еминовиќ - пијано

- Фоаје на Национална Опера и Балет