info@karti.com.mk

20 години Љубојна

јули

20

400 мкд

21:00

Ракометно игралиште Битола

20 години Љубојна

 

20 години звучна љубов,

20 години Љубојна! Јубилеј кој најубаво се слави онака како што Luboyna Љубојна најдобро знае - со концерт.

Генерален спонзор: Admiral Casino

Покровител: Министерство за култура

Организатор: Сцена продукција