info@karti.com.mk

2 Bona & Slatkaristika

август

06

250 мкд

21:30

Ракометно игралиште - Битола

 

После подолга пауза поради пандeмиските случувања, конечно Битолчани ќе можат да присуствуваат на еден од најенергичните настани за ова лето.

Во мометнов, најактуелните домашни трап артисти 2Бона заедно со легендата на македонскиот хип хоп, единствениот Слаткаристика

Warm up: Dj Oky Doky