info@karti.com.mk

2 Бона и Мили

декември

12

500-800 мкд

20:30

А1 Арена Борис Трајковски

НАМАЛЕНА ЦЕНА НА КАРТИ САМО ДО ПЕТОК 23:59 ЧАСОТ!


Почитувани,

Ве покануваме на 12.12.2019 во А1 арена (Борис Трајковски) на голем спектакуларен концерт на нашите мегаѕвезди 2БОНА и супер популарниот МИЛИ од соседна Србија. Уште еднаш да покажеме дека сме хумани и да и помогнеме на нашата Јана Арсовска