info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА

март

16

500 мкд

21:00

Skopje Event Center

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА

КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум

СЛАТКАРИСТИКА БУДАЛО!

16-ти март, СКОПЈЕ ИВЕНТ ЦЕНТАР, 21 часот!

Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

🗓 Датум: 16-ти МАРТ

📍 Локација: СКОПЈЕ ИВЕНТ ЦЕНТАР

⏰ Време: 21:00 часот

💥 Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција!