info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО СВЕТИ НИКОЛЕ

јуни

22

500 мкд

21:00

NIGHT CLUB „CASABLANCA“

                                                                                                           

После 3 распродадени концерти во Скопје, Слаткаристика доаѓа во Свети Николе.
КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум “Слаткаристика Будало”
Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

Датум: 22 Јуни

Локација: Summer Club Casablanca

Време: 21: 00 часот

Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција