info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО СТРУМИЦА

јули

06

500 мкд

23:00

CLUB AVATAR

                                                                                                           

После 3 распродадени концерти во Скопје, Слаткаристика доаѓа во Струмица.
КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум “Слаткаристика Будало”
Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

Датум: 6 Јули

Локација: Summer Club Avatar

Време: 23: 00 часот

Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција