info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО ПРОБИШТИП

јули

13

500 мкд

20:00

АКВА ПАРК – ПРОБИШТИП

                                                                                                           

После 3 распродадени концерти во Скопје, Слаткаристика доаѓа во Пробиштип.
КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум “Слаткаристика Будало”
Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

Датум: 13 Јули

Локација: Aqua Park

 Време: 20: 00 часот

Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција