info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО КУМАНОВО

јуни

15

500 мкд

23:00

SUMMER CLUB „SPACE“

                                                                                                           

После 3 распродадени концерти во Скопје, Слаткаристика доаѓа во Куманово.
КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум “Слаткаристика Будало”
Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

 Датум: 15 Јуни

Локација: Summer Club Space

Време: 23:00 часот

Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција