info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО ДОЈРАН

јули

27

500 мкд

20:00

РОМАНТИК

                                                                                                         

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО ДОЈРАН

После 3 распродадени концерти во Скопје, Слаткаристика доаѓа во Дојран.
КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум “Слаткаристика Будало”
Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

Датум: 27 Јули

Локација: Romantique

Време: 21:00 часот

Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција