info@karti.com.mk

15 ГОДИНИ СЛАТКАРИСТИКА ВО БИТОЛА

јули

20

500 мкд

21:00

Ракометно игралиште - Битола

                                                                                                          

После 3 распродадени концерти во Скопје, Слаткаристика доаѓа во Битола.
КОНЦЕРТ по повод 15 години од легендарниот албум “Слаткаристика Будало”
Биди дел од оваа хип-хоп ЕВОЛУЦИЈА со песните од времето што некогаш беа револуција!

Датум: 20 Јули

Локација: Ракометно

Време: 21: 00 часот

Биди дел од оваа ХИП-ХОП еволуција со песните од времето што некогаш беа револуција