+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkZOSTER и KI

август

11

250 мкд

20:00

Македонска КаменицаZOSTER И KI 

True sound of Kamenica

zoster i ki - true sound of kamenica 

Три години подоцна и со уште повеќе енергија Zoster се враќаат во Македонска Каменица!

Бендот чии live настапи се доведени до перфекција доаѓа на True Sound of Kamenica Festival 4 и од нашата фестивалска сцена уште еднаш ќе испратиме порака дека се потребни силни општествени промени. Ќе испратиме пораки за поголема толеранција, мир, прогрес, афирмација, љубов и едукација.

На 11-ти август, Македонска Каменица повторно ќе звучи фино и на вистински начин ќе промовираме вистински вредности и урбана култура. Македонскиот бенд KI, пак, за првпат ќе настапи на нашиот фестивал и ќе покаже зошто е еден од најреспектираните и најнаградуваните бендови на сите регионални фестивали.

Резервирајте си го датумот! Zoster и KI сега, па којзнае кога!