info@karti.com.mk

Златно славејче 2021

октомври

17

200 мкд

12:00

А1 Арена Борис Трајковски

Златно Славејче 2021

Драги другарчиња,

И оваа година Ве покануваме да го проследите најдобриот детски музички фестивал Златно Славејче!

Да ги слушнете и поддржите нашите славејчиња.

Во А1 Арена  на 17.10.2021 во 12 часот.

 

 

Според актуелните ковид мерки, дозволениот капацитет на салата е 30%