+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkЖенски Приказни

март

08

од 400 мкд

20:00

Македонска филхармонијаЖенски Приказни

zenski prikazni - makedonska filharmonija 

Диригент: Елена Митревска

Солист: Олга Шепс – пијано (Русија /Германија)

Програма:

Л. В. Бетовен: Концерт за пијано и оркестар бр. 3 во c-moll, оп. 37

Л. В. Бетовен: Увертира „Леонора“ бр.3

Ж. Бизе: „Арлезијанка“ свити 1 и 2 (избор)