+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkЖена ми се вика Борис

јануари

25

300 мкд

20:00

Театар КомедијаЖена ми се вика Борис

Театарска претстава Жена ми се вика Борис - Театар Комедија

Театарска претстава Жена ми се вика Борис Театар Комедија 

Театарска претстава Жена ми се вика Борис Театар Комедија