+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkЖена ми се вика Борис

март

08

300 мкд

20:00

Театар КомедијаЖена ми се вика Борис 

zena mi se vika boris - teatar komedija 

Полигамија, брак од интерес, разврат, травестија, неверство, развод...

„Калабалак од заплети, замена на идентитети и мноштвото луди ситуации кои се одвиваат со неверојатна брзина“ - Тони Димков.

Секое препознаање на одредени стории, трачеви и личности во претставата е случајно!