info@karti.com.mk

When in Krushevo

јуни

21-23

500 мкд

16:00

Крушево

Outdoor festival When in Krusevo 2019

Трето издание

 

Важно за 4 карти + 1 гратис:

Селектирајте 4 билети по цена од 500.00 денари ,а по купувањето ќе добиете уште една гратис влезница заедно со останатите автоматски на Вашата e-mail адреса.

Повелете во Крушево, на Крушевско Езеро! Да се рекреираме, спортуваме и да се забавуваме во најаутдор градот во Македонија!

When in Krusevo, оваа година започнува на 21-ви јуни, а ќе трае до 23-ти јуни. Вклучува тури во планински велосипедизам, планинарење, како и повластени цени за тандем параглајдинг, кајакарење и многу други активности!

Се гледаме во Крушево!

ПРОГРАМА:

21 Јуни 2019, петок
---------------------------------------------------------

16:00-20:00 пристигнување и пријавување на учесниците во Параглајдинг инфо центар -Крушево, поставување на шатори на Крушевското Езеро, за секој учесник следува маичка и пакет на производи од спонзорите.
21:00 официјално отворање
22:30 Invictus
00:30 NATTY FIYAH SS
- DJ Бапчу


22 Јуни 2019, сабота
---------------------------------------------------------

08:00-09:00 почеток на турите за планински велосипедизам и планинарење,
- долга тура за планински велосипедизам 40км,
- кратка тура за планински велосипедизам 20км,
- долга планинарска тура 20км,
- кратка планинарска тура 10км,
Патеките за велосипедските тури ќе бидат облежани, за секоја тура се обезбедени водичи и освежителни пунктови на повеќе места.
15:00 заеднички ручек обезбеден за сите учесници во Adventure park and restaurant Бегова Корија
13-19:00 кајак и SUP (stand up paddle board) тури на Крушевското Езеро со екстра поволни цени за сите учеснции, обезбедени од професионален тим
13-19:00 пинг понг, јога, јавање, kids korner и други активности
22:30 Тhe Hounds
00:30 TODOROFF

23 Јуни 2019, недела
---------------------------------------------------------

10:00-16:00 тандем параглајдинг на Мечкин Камен, екстра поволни цени за сите учеснции, летови изведени од најдобрите пилоти на Heli XC
10:00-16:00 обезбедени влезници за музеи во Крушево за секој учесник на фестивалот
13-17:00 кајак и SUP (stand up paddle board) тури на Крушевското Езеро со екстра поволни цени за сите учеснции, обезбедени од професионален тим
17:00 затворање на фестивалот