info@karti.com.mk

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

февруари

22

250 мкд

20:00

КИЦ - САЛОН 1919

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

 

Почитувани Дами и Господа

На Ваше големо задоволство најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски

“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”

или за тие што бегале од часовите по англиски

“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.

Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!

Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се замо дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.

Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.