info@karti.com.mkВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

април

25

500-600 мкд

20:00

ФилхармонијаВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ 25.04.2019

 

Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

солисти: Весна Ѓиновска-Илкова - сопран,

Елени Матос - мецосопран,

Дејвид Јунгхон Ким - тенор,

Милан Силјанов - бас-баритон,